Rólunk

Szakterületünk a 0,4 és 35kV közötti elektromos kis- és középfeszültségű hálózatok tervezése és kivitelezése. Szolgáltatásunk a kivitelezésen túl magában foglalja a tervdokumentáció elkészítését, a szükséges engedélyek és anyagok beszerzését, és a teljes körű műszaki átadás lebonyolítását. A munkafolyamatok során fontosnak tartjuk, hogy minden szempontból megfeleljünk a hatályos hazai és nemzetközi szabályozásoknak és szabvány előírásoknak.

A 2007-ben alapított, magántulajdonban lévő, nagykőrösi székhelyű vállalkozásunk mára már egy több mint húsz főt foglalkoztató társasággá nőtte ki magát. Rendelkezünk a kis- és középfeszültségű hálózatokkal kapcsolatos technológiák alkalmazásához szükséges, megfelelő ismeretekkel és eszközökkel mindig szem előtt tartjuk a szakmai előírásokat.

Előnyt jelent számunkra a régió helyismerete. A tervezés és a kivitelezés során mindvégig ügyelünk a megrendelők igényeire és együttműködve alakítjuk, fejlesztjük az adott projekteket. Ennek köszönhetően a közép- és dél-alföldi régióban már számos nagy volumenű beruházásban vettünk részt.

Minden megrendelés során arra törekszünk, hogy a tőlünk megszokott színvonalú, kiváló minőségben végezzük el az ügyfeleink megbízásait.

Céges flottánk gyarapodása mellett folyamatosan bővítjük eszközeink és munkagépeink számát.

MEGBÍZHATÓ
KIVITELEZÉS
PROFESSZIONÁLIS
MEGOLDÁSOK
REGIONÁLIS
HELYISMERET

TEVÉKENYSÉGI
TERÜLETEINK

ÚJ KIS- ÉS KÖZÉPFESZÜLTSÉGŰ
HÁLÓZATOK KIÉPÍTÉSE
FÖLDMUNKÁK,
FÖLDKÁBEL FEKTETÉS
MEGLÉVŐ HÁLÓZATOK
REKONSTRUKCIÓJA
TRANSZFORMÁTOR-ÁLLOMÁSOK
LÉTESÍTÉSE
DÍSZKIVILÁGÍTÁSOK –
FÉNYDEKORÁCIÓK KIHELYEZÉSE
TÉR- ÉS KÖZVILÁGÍTÁSI
HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA
ÉPÜLETVILLAMOSSÁG
KARBANTARTÁS
ÉS ÜZEMELTETÉS
HIBAELHÁRÍTÁS

Partnerek